In dit artikel bespreken we de leukste zomerbijbanen die je kunt doen als student.

Oppas

Vrienden van mij met twee jonge kinderen betalen hun oppas $ 15 per uur – dat is geen slecht loon voor een deeltijdse zomerbaan. Vraag het elke ouder en je zult merken dat goede oppassers moeilijk te vinden zijn. Doe geweldig werk door voor de kinderen te zorgen, en je zou kunnen merken dat je in loondienst werkt, een geweldig inkomen verdient en de hele zomer je eigen uren bepaalt.

Kampmedewerker

Als je graag buiten bent, kampeert en wandelt en sport beoefent, dan is werken als kampadviseur de perfecte baan voor jou – dat wil zeggen, als je het niet erg vindt om groepen kinderen wekenlang weg te houden van hun ouders op een tijd!

Er zijn zomerkampen in het hele land die zijn aangewezen voor bijna elke activiteit die je maar kunt bedenken, dus je kunt waarschijnlijk een perfecte match voor je interesses vinden. Een achtergrondcontrole is waarschijnlijk aan de orde voordat u wordt aangenomen en met CPR-certificering kunt u ook de klus klaren. Wat je ook kunt doen is een opleiding verkeersregelaar.

Zwembad schoonmaker

Of u nu voor uzelf werkt of voor een schoonmaakbedrijf, het is moeilijk om uw dagen buiten en aan het zwembad door te brengen. Het is hard werken, maar iedereen moet zijn zwembaden in de zomer schoonmaken, dus u zou geen problemen moeten hebben om klanten of een werkgever te vinden.

Het verkrijgen van solide referenties is essentieel om dit een succesvolle zomerbaan te maken, want zo vul je je selectie aan met voldoende klanten om je bezig te houden totdat de school begint. Aandacht voor detail en trots zijn op een goed uitgevoerde taak zijn van vitaal belang voor uw succes.

Betalen varieert van minimumloon en hoger, afhankelijk van uw locatie en wie uw klanten zijn. Verzin een contract voor het schoonmaken van de zwembaden in een ritzy flatgebouw de hele zomer en je zou kunnen harken in het deeg!

Badmeester

Badmeesters doen dag in dag uit een ongelooflijk moeilijke taak. Maar strandwachten houden ook van hun werk, omdat ze buiten werken, vaak samen met vrienden, in een leuke omgeving.

Hoewel de eisen kunnen variƫren, heeft het Rode Kruis normen voor badmeesters die de meeste gemeenten volgen. Deze normen omvatten eerste hulpvereiste, reanimatiecertificering, training door bloedpathogenen en elementaire waterredding.

Als u een goede zwemmer bent en een oog voor detail hebt, kan badmeester zorgen voor een solide zomerinkomen.